In anul 2010 S.C. SEED S.R.L. a fost autorizata de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Politiei de Ordine Publica obtinand licenta de functionare pentru Proiectarea, instalarea, modificarea si intretinerea componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei in conformitate cu art. 34 din legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Societatea noastra este, de asemenea, autorizata de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Compania noastra ofera solutii complete de proiectare, instalare si intretinere a echipamentelor de securitate, sisteme de supraveghere si inregistrare video, sisteme de alarma antiefractie, control acces si pontaj, sisteme de avertizare la incendiu, adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice, iar pentru realizarea unor proiecte de calitate dispunem de aparatura performanta si de personal specializat, avizat de organismele competente.

Aplicabilitatea sistemelor de alarma antiefractie este foarte vasta. Aceste sisteme se adreseaza tuturor locatiilor unde se doreste protejarea persoanelor sau bunurilor aflate in interiorul acestora ca de exemplu: spatii comerciale, institutii financiar – bancare, hale de productie, hoteluri, spatii de birouri, institutii de interes public si a spatiilor rezidentiale ca apartamente de bloc, ansambluri de vile, cabane, case de vacanta.

Sistemul CCTV este o solutie foarte eficace pentru prevenirea furturilor, monitorizarea traficului sau urmarirea unor procese. Arhitectura unui sistem CCTV include cel putin un DVR (Digital Video Recorder), dispozitiv pe care se vor stoca imaginile captate de camerele video instalate. Camerele pot fi de interior sau exterior, fixe sau mobile, clasice sau IP. Alte elemente care fac parte din sistemul CCTV sunt alimentatoare, monitoare, UPS-uri, software specializat.

Tehnologia de varf sta la baza serviciilor de calitate ale companiei si a satisfactiei clientilor.
Cu o echipa tehnica experimentata ce utilizeaza cele mai avansate tehnologii, SEED SRL ofera solutii de securitate adaptate nevoilor si cerintelor individuale ale clientilor asigurand consultanta in vederea alegerii solutiei optime.