Pentru partea de proiectare si realizare software S.C. SEED S.R.L. dispune de specialisti si de o retea proprie de calculatoare, server pentru acces Internet pe fibra optica si programe licentiate pentru realizarea si implementarea de proiecte complexe din domeniul bazelor de date (administratie, gestiune economico – financiara, personal, salarizare), proiectare, realizare, implementare website-uri profesionale, care sa inspire vizitatorului profesionalism si seriozitate, solutii de e-commerce (magazine online), cd-uri multimedia, logo-uri, carti de vizita, materiale publicitare.

Pentru dezvoltarea unui proiect, SEED SRL foloseste standarde metodologice de ultima ora reusind astfel sa livreze in conditii de excelenta serviciile contractate catre orice client, principalele directii ale firmei in domeniul online fiind urmatoarele:

  • web design si web development
  • inregistrare domenii si gazduire profesionala
  • mentenanta website
  • optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
  • aplicatii online
  • magazine virtuale
  • promovare web
  • testare
  • design newsletter

Prezenta online a devenit indispensabila pentru orice companie, iar imaginea exprimata prin website, influenteaza viitorul acesteia. Un website cu design profesional promoveaza imaginea companiei si a serviciilor oferite in mediul online, permitiand acesteia sa se dezvolte dominand competitia.

Echipa noastra de webdesign  urmareste atat aspectul vizual al site-urilor, cat si o navigabilitate excelenta a acestora, intrucat utilizabilitatea si accesibilitatea site-ului influenteaza direct nivelul de satisfactie a clientului, numarul de vizitatori si numarul clientilor fideli.

Promovarea online prin SEO este una dintre cele mai avantajoase si mai practice metode deoarece nu implica alte costuri ulterioare. Un site care a fost optimizat are mult mai multe sanse sa devina cunoscut, decat unul care nu a utilizat acest serviciu.

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), impreuna cu cresterea popularitatii sitului vor creste pozitia sitului in motoarele de cautare si implicit numarul de vizitatori, de cumparatori si de vanzari. Promovarea sitului in diverse directoare web, directoare de articole, retele sociale, bloguri, etc este vitala in orice campanie SEO, fiind realizata de catre o echipa competenta, specializata si cu o experienta indelungata in campanii de link building. Siturile in care realizam inscrieri sunt cele mai populare, transmit pagerank, vizitatori si sunt seo-friendly.

Site-urile de eCommerce (Magazine online) transforma cumparaturile online intr-o activitate foarte simpla si usoara pentru vizitatori. Prin combinarea unui design atractiv cu o solutie performanta de eCommerce, rata de conversie a vizitatorilor in clienti multumiti este extrem de mare.

Scopul nostru este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate  cerintelor dumneavoastra, care sa va ajute la promovarea unei imagini impecabile in lumea dinamica a Internetului.