S.C. SEED S.R.L. dispune, de un laborator pentru depanarea, testarea si fiabilizarea echipamentelor de calcul aflate in service, dar si pentru constructia echipamentelor noi, echipamentele reparate beneficiind de garantie in conformitate cu standardul de calitate ISO 9001. Intretinem si reparam toata gama de echipamente de tehnica calcul si birotica (PC-uri, monitoare, imprimante, echipamente multifunctionale, scannere, fax-uri, copiatoare etc). Reconfiguram calculatoarele instalate, in scopul imbunatatirii performantelor lor si efectuam service in garantie si post-garantie pentru echipamentele vandute sau reconfigurate.

 Un domeniu IT in care se poate spune ca S.C. SEED S.R.L. exceleaza si a obtinut rezultate deosebite este proiectarea, realizarea şi implementarea reţelelor voce-dateşi cablare structurată, retele ce lucreaza la performante inalte impuse de beneficiar. Serviciile oferite in acest domeniu includ si partea de software, respectiv proiectarea, instalarea, configurarea si intretinerea serverelor de comunicatie (LINUX), Windows 2003/2008 Server, VPN, comunicatii Intranet, întreţinere echipamente CISCO. Pentru realizarea unor lucrari de asemenea amploare si performante S.C. SEED S.R.L. este dotata cu echipamentele necesare, inclusiv aparatura de inalta precizie pentru testarea si verificarea periodica a structurilor de comunicatie, precum si cu specialişti experimentaţi, certificaţi conform  Cisco Systems (Cisco Certified Network Associate – CCNA).

Asiguram furnizarea echipamentelor server (brand sau OEM), instalarea, configurarea si mentenata lor pe platforme de lucru Linux sau Windows Server. Serverele pot fi configurate la cererea beneficiarului pentru a implementa urmatoarele servicii:
 • DNS server (Linux sau Windows)
 • DHCP server (Linux sau Windows)
 • Active Directory Services (Windows)
 • Terminal Services pentru Remote Desktop Access (Windows)
 • File Server (Linux sau Windows)
 • Print Server (Linux sau Windows)
 • Database Server (Linux sau Windows)
 • Web Application server (Linux sau Windows)
 • Domain Hosting Integrat (web server cu suport de continut dinamic PHP, ASP, si backend baza de date, e-mail hosting cu acces POP3, IMAP, si web-based, DNS de domeniu)
 • Monitorizare la distanta a functionarii serverelor (Linux – Nagios)
 • Routare (Linux – NAT si routare clasa de adrese alocata)
 • Servicii de acces securizat la reteaua locala – VPN (Linux sau Windows)
 • Masini virtuale server sau desktop bazate pe tehnologii de virtualizare VirtualBox, VMWare (Linux sau Windows)

Monitorizarea permanenta a serverelor se face atat prin supraveghere centralizata la distanta cat si prin inspectarea logurilor sistem. Pentru fiecare echipament intocmim si urmarim implementarea unui plan de mentenata care cuprinde proceduri zilnice, saptamanale, lunare, si la cerere.

SEED SRL implementeaza solutii de cablare structurata date-voce pentru a satisface nevoia pentru o infrastructura pe care sistemul de comunicatii al companiei sa se poata baza. Retelele de voce-date sunt proiectate pe baza unei analize a cerintelor beneficiarulu, iar rezultatul acestei analize va fi o retea moderna capabila sa asigure necesitatile actuale dar si de extindere pe viitor a acesteia.

• Pentru partea de proiectare si realizare software S.C. SEED S.R.L. dispune de specialisti si programe licentiate pentru realizarea si implementarea de proiecte complexe din domeniul bazelor de date (administratie, gestiune economico – financiara, personal, salarizare), proiectare, realizare, implementare website-uri profesionale, care sa inspire vizitatorului profesionalism si seriozitate, solutii de e-commerce (magazine online), cd-uri multimedia, logo-uri, carti de vizita, materiale publicitare.

Pentru dezvoltarea unui proiect, SEED SRL foloseste standarde metodologice de ultima ora reusind astfel sa livreze in conditii de excelenta serviciile contractate catre orice client, principalele directii ale firmei in domeniul online fiind urmatoarele:

 • web design si web development
 • inregistrare domenii si gazduire profesionala
 • mentenanta website
 • optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
 • aplicatii online; magazine virtuale
 • promovare web
 • testare
 • design newsletter

Prezenta online a devenit indispensabila pentru orice companie, iar imaginea exprimata prin website, influenteaza viitorul acesteia. Un website cu design profesional promoveaza imaginea companiei si a serviciilor oferite in mediul online, permitiand acesteia sa se dezvolte dominand competitia.

Echipa noastra de webdesign urmareste atat aspectul vizual al site-urilor, cat si o navigabilitate excelenta a acestora, intrucat utilizabilitatea si accesibilitatea site-ului influenteaza direct nivelul de satisfactie a clientului, numarul de vizitatori si numarul clientilor fideli.

• Promovarea online prin SEO este una dintre cele mai avantajoase si mai practice metode deoarece nu implica alte costuri ulterioare. Un site care a fost optimizat are mult mai multe sanse sa devina cunoscut, decat unul care nu a utilizat acest serviciu.

Procesul de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), impreuna cu cresterea popularitatii sitului vor creste pozitia sitului in motoarele de cautare si implicit numarul de vizitatori, de cumparatori si de vanzari. Promovarea sitului in diverse directoare web, directoare de articole, retele sociale, bloguri, etc este vitala in orice campanie SEO, fiind realizata de catre o echipa competenta, specializata si cu o experienta indelungata in campanii de link building. Site-urile in care realizam inscrieri sunt cele mai populare, transmit pagerank, vizitatori si sunt seo-frindly.

Site-urile de eCommerce (Magazine online) transforma cumparaturile online intr-o activitate foarte simpla si usoara pentru vizitatori. Prin combinarea unui design atractiv cu o solutie performanta de eCommerce, rata de conversie a vizitatorilor in clienti multumiti este extrem de mare.

Scopul nostru este de a oferi site-uri web eficiente, de calitate, adaptate cerintelor dumneavoastra, care sa va ajute la promovarea unei imagini impecabile in lumea dinamica a Internetului.

In anul 2010 S.C. SEED S.R.L. a fost autorizata de Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Politiei de Ordine Publica obtinand licenta de functionare pentru Proiectarea, instalarea, modificarea si intretinerea componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei in conformitate cu art. 34 din legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Societatea noastra este, de asemenea, autorizata de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Compania noastra ofera solutii complete de proiectare, instalare si intretinere a echipamentelor de securitate, sisteme de supraveghere si inregistrare video, sisteme de alarma antiefractie, control acces si pontaj, sisteme de avertizare la incendiu, adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice, iar pentru realizarea unor proiecte de calitate dispunem de aparatura performanta si de personal specializat, avizat de organismele competente.

Aplicabilitatea sistemelor de alarma antiefractie este foarte vasta. Aceste sisteme se adreseaza tuturor locatiilor unde se doreste protejarea persoanelor sau bunurilor aflate in interiorul acestora ca de exemplu: spatii comerciale, institutii financiar – bancare, hale de productie, hoteluri, spatii de birouri, institutii de interes public si a spatiilor rezidentiale ca apartamente de bloc, ansambluri de vile, cabane, case de vacanta.

Sistemul CCTV este o solutie foarte eficace pentru prevenirea furturilor, monitorizarea traficului sau urmarirea unor procese. Arhitectura unui sistem CCTV include cel putin un DVR (Digital Video Recorder), dispozitiv pe care se vor stoca imaginile captate de camerele video instalate. Camerele pot fi de interior sau exterior, fixe sau mobile, clasice sau IP. Alte elemente care fac parte din sistemul CCTV sunt alimentatoare, monitoare, UPS-uri, software specializat.

Tehnologia de varf sta la baza serviciilor de calitate ale companiei si a satisfactiei clientilor.
Cu o echipa tehnica experimentata ce utilizeaza cele mai avansate tehnologii, SEED SRL ofera solutii de securitate adaptate nevoilor si cerintelor individuale ale clientilor asigurand consultanta in vederea alegerii solutiei optime.