Software si Echipamente Electronice Pentru Dezvoltare – S.E.E.D. S.R.L. este o societate specializata in prestarea de servicii informatice hardware si software. SEED SRL a dezvoltat si a obtinut avizarile necesare pentru departamentul care se ocupa de proiectare, instalare si intretinere a sistemelor si echipamentelor de securitate, sisteme de supraveghere video, sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

Societatea dispune de personal cu pregatire superioara in domeniul informatic, capabil sa execute servicii de inalta calitate. Implementarea si mentinerea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2008 permite societatii sa satisfaca cerintele clientilor cu o mai mare eficienta si eficacitate, asigurand cresterea nivelului de satisfactie si incredere al acestora si reprezinta garantia faptului ca SEED SRL este o firma cu competente tehnice atestate si personal calificat, capabila sa furnizeze produse (servicii) de calitate si solutii profesionale.

SEED SRL a fost infiintata in anul 1991 avind ca obiect de activitate proiectarea si realizarea de programe informatice, service echipamente de calcul, retele, productia si comercializarea de calculatoare.

Principalul obiectiv urmarit a fost realizarea unei echipe capabile sa realizeze proiecte integrate care sa imbine cele doua domenii: hardware si software. Aceasta a permis derularea de contracte de service, intretinere si asistenta tehnica software, dar si dezvoltarea de proiecte complexe pentru realizarea unor sisteme integrate, ceea ce a impus structurarea societatii in doua departamente: Hardware pentru realizare service, depanare, asistenta tehnica, realizare de retele structurate si altul, Software pentru realizarea si implementarea de programe informatice.

In prezent SEED SRL dispune de o echipa formata din 20 specialisti IT .