Provocarea la care trebuie sa faca fata industria in ziua de astazi este viteza de reactie la solicitarile pietei. Cheia succesului este sa se produca eficient, adica la pret mic si calitate la nivel inalt, intr-un timp record.

S.C. SEED S.R.L. furnizeaza solutii de tehnologie informatica care ajuta clientii din diverse domenii sa-si imbunatateasca activitatile, diminuand, in acelasi timp, costurile.

Misiunea noastra este sa furnizam clientilor nostri solutii complete de tehnologie informatica. Expertiza ceruta de implementarea acestor solutii complexe este asigurata prin:

  • permanenta imbunatatire a competentei specialistilor nostri;
  • colaborarea cu consultanti si specialisti cu experienta in domeniul IT;
  • implicarea integratorilor de sistem si a clientilor lor de referinta cu experienta in implementarea si punerea in functiune a acestor solutii complexe;
  • implicarea specialistilor clientilor in cadrul unor echipe mixte.

Integrarea acestor factori importanti reprezinta cheia succesului.

Politica SC SEED SRL in domeniul calitatii, ca parte integranta a politicii organizatiei noastre, este de a oferi produse si servicii de un inalt nivel calitativ, cat mai eficient posibil si de a satisface cerintele clientilor nostri, precum si pe cele legale si de reglementare.

Scopul nostru este de a preveni neconformitatile in toate fazele ce se deruleaza intre identificarea cerintelor si asteptarilor clientilor si sustinerea dupa furnizarea produselor si serviciilor. Actiunile privind calitatea intreprinse in organizatia noastra urmaresc:

  • identificarea si satisfacerea cerintelor clientilor in scopul cresterii satisfactiei acestora ;
  • optimizarea caracteristicilor calitative ale produselor si serviciilor furnizate;
  • realizarea produselor si serviciilor la un cost optim, in conformitate cu specificatiile definite si cu reglementarile in vigoare;
  • reducerea costurilor de furnizare produse/servicii fara a compromite calitatea, prin reducerea costurilor datorate neconformitatilor, operatiilor suplimentare si reclamatiilor clientilor;

Ne angajăm în continuare să creştem nivelul de competenţă şi expertiză al echipei noastre, totodată rămânem fideli misiunii pe care ne-am asumat-o: de a găsi soluţii de adaptare a resurselor IT la necesităţile fiecărei organizaţii, minimizând şi eficientizând costurile.

Strategia noastra

Noi intentionam sa sprijinim procesul de dezvoltare economica din Romania, bazandu-ne pe transferul pe scara larga de tehnologie informatica si pe solutii de succes.Dorim sa-i ajutam pe clientii nostri sa-si stabileasca standarde si proceduri, bazandu-se pe tehnologiile informatice verificate in practica. Responsabilitatea noastra este sa furnizam clientilor nostri solutii complete de tehnologie informatica (calculatoare, retele, software, instruire, asistenta tehnica, consultanta) si sa ii sprijinim pentru succesul lor in afaceri.